Informacija tėvams - Ugdymo organizavimas visuotinio karantino metu nuo š.m. lapkričio 4 d.

 

 

15 dienų valgiaraštis 4-7 m.

 

 

 

1 savaitė

 

 

 

 

 

 

Pirmadienis

PUSRYČIAI-8:30 val.

Patiekalo pavadinimas

Rp. Nr.

Išeiga

Patiekalo maistinė vertė, g

Energinė vertė, kcal

baltymai, g

riebalai, g

angliavandeniai, g

Tiršta penkių grūdų košė (T)

Ps-1 

150

7,35

10,40

33,44

255,22

 Arbata b/c (T)

 G-1

   200

0

0

0,004

0,012

 Sezoniniai vaisiai

 

90

0,43

0,43

17,16

75,48

Iš viso:

7,78

10,83

50,60

383,71

PIETŪS-11:00  val.

Patiekalo pavadinimas

Rp. Nr.

Išeiga

Patiekalo maistinė vertė, g*

Energinė*vertė, kcal

baltymai, g

riebalai, g

angliavandeniai, g

Rūgštynių sriuba (T)

 Sr-1

150

1,50 

6,69

9,86

100,38

 Ruginė duona

 

35

2,56

 0,58

14,93

75,36

Kiaulienos  kukulaičiai (T)

 M-1

 70

 16,20

 10,61

2,80

 171,52

 Biri grikių košė (T)

 K-1

 100

3,16

2,01

 17,33

100,11

 Šv.kopūstų , pomidorų sal.

 Sl-1

70

 1,04

4,66

 4,25

 63,22

 Vanduo su citrina (T)

 G-2

 200

 0,05

 0,02

0,64

 3,02

Iš viso:

24,51

24,57

49,81

513,61

 

VAKARIENĖ 14:30 val.

Patiekalo pavadinimas

Rp. Nr.

Išeiga

Patiekalo maistinė vertė, g

Energinė vertė, kcal

baltymai, g

riebalai, g

angliavandeniai, g

 Mieliniai blynai

 Vk-1

110

8,66

11,43

 38,15

230,24

 Uogienė

 

 15

0,05

0

 11,19

42,30

 Arbata b/c (T)

 G-1

 200

 0

0

0,004

0,012

 Sezoniniai vaisiai

 

 90

 0,43

 0,43

17,16

 75,48

Iš viso:

9,14

12,15

66,50

348,03

Iš viso (dienos davinio):

41,43

47,55

166,91

1245,35

                         

* (T)– tausojantis.

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

1savaitė

 

 

 

 

 

 

Antradienis 

PUSRYČIAI 8:30 val.

Patiekalo pavadinimas

Rp. Nr.

Išeiga

Patiekalo maistinė vertė, g

Energinė vertė, kcal

baltymai, g

riebalai, g

angliavandeniai, g

 Manų košė (T)

 Ps-2

100

10,26

10,57

2,96

148,11

 Ruginė duona su sviestu

 Dn-1

25/7

 2,23

7,15

 12,97

 124,15

 Arbata b/c (T)

 G-1

 200

0

0

 0,004

 0,012

 Sezoninės uogos

 

 90

0,4

0,4

11,7

 51,5

Iš viso:

12,89

18,12

27,63

323,77

PIETŪS- 11:00 val.

Patiekalo pavadinimas

Rp. Nr.

Išeiga

Patiekalo maistinė vertė, g*

Energinė*vertė, kcal

baltymai, g

riebalai, g

angliavandeniai, g

 Bulvių sriuba su perlinėmis  kr. (T)

Sr-2 

150

2,99

6,50

20,35

147,48

 Ruginė duona

 

 35

2,56

0,58

14,93

75,36

 Ryžių plovas su vištienos file ir morkomis (T)

 M-2

48/72

18,21

8,51

23,95

 245,32

 Agurkų salotos

 Sl-2

70

1,36

 0,59

 2,50

20,82

 Vanduo su citrina (T)

 G-2

200

0,05

 0,02

0,64

3,02

Iš viso:

25,17

16,20

62,37

492,00

 

VAKARIENIE 14:30 val.

Patiekalo pavadinimas

Rp. Nr.

Išeiga

Patiekalo maistinė vertė, g

Energinė vertė, kcal

baltymai, g

riebalai, g

angliavandeniai, g

 Pieniška grikių siuba (T)

Vk-2 

150

6,09

9,31

21,30

192,62

  Sausainiai

 

 30

 3,36

 0,69

 18,01

102,00

 Sezoniniai vaisiai

 

90

0,60

0,60

 18,20

 80,10

Iš viso:

10,05

10,60

57,51

374,72

Iš viso (dienos davinio):

48,11

44,92

147,51

1190,49

                         

 

 

 

*(T) – tausojantis

 

 

 

 

 

 

 

 

1 savaitė

 

 

 

 

 

 

Trečiadienis 

PUSRYČIAI-8:30 val.

Patiekalo pavadinimas

Rp. Nr.

Išeiga

Patiekalo maistinė vertė, g

Energinė vertė, kcal

baltymai, g

riebalai, g

angliavandeniai, g

 Ryžių kr.košė su uogiene (T)

 Ps-3

150/15

5,96 

2,77

50,32

 245,89

 Arbata b/c (T)

 G-1

200

0

0

0,004

 0,012

 Sezoniniai vaisiai

 

90

 0,43

0,43

 17,16

 75,48

Iš viso:

6,39

3,20

67,48

321,38

 

PIETŪS- 11:00 val.

Patiekalo pavadinimas

Rp. Nr.

Išeiga

Patiekalo maistinė vertė, g*

Energinė*vertė, kcal

baltymai, g

riebalai, g

angliavandeniai, g

 Pupelių sriuba su svogūnais ir morkomis (T)

 Sr-3

150

5,08

6,06

17,24

 135,76

 Ruginė duona

 

 35

2,56

0,58

14,93

75,36

 Troškinta jautiena su daržovėmis(T)

 M-3

70

 4,29

5,96

 24,44

 162,03

 Virti ryžiai

 G-4

 80

 0,39

 14,30

0,44

127,00

 Vanduo su citrina (T)

 G-2

 200

0,05

0,02

0,64

3,02

Iš viso:

13,57

26,92

63,99

542,77

 

VAKARIENĖ- 14:30 val.

Patiekalo pavadinimas

Rp. Nr.

Išeiga

Patiekalo maistinė vertė, g

Energinė vertė, kcal

baltymai, g

riebalai, g

angliavandeniai, g

 Varškės apkepas (T)

 Vk-3

 110

25,26 

 18,07

37,02

323,59

 Grietinė (T)

 Pd-2

 20

0,003

0,02

4,88

18,91

 Arbata b/c (T)

 G-1

 200

 0

0

 0,004

 0,012

Iš viso:

25,29

18,09

41,90

342,51

Iš viso (dienos davinio):

45,25

48,21

173,37

1276,66

                       

*(T) – tausojantis

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

1 savaitė

 

 

 

 

 

 

Ketvirtadienis

PUSRYČIAI-8:30 val.

Patiekalo pavadinimas

Rp. Nr.

Išeiga

Patiekalo maistinė vertė, g

Energinė vertė, kcal

baltymai, g

riebalai, g

angliavandeniai, g

 kruopu košė (T)

 Ps-4

 120

5,03 

2,68

45,53

201,42

 Arbata b/c (T)

 G-1

200

0

0

 0,004

 0,012

 Sezoniniai vaisiai

 

90

 0,4

0,4

 11,7

51,5

Iš viso:

17,43

10,08

59,98

354,68

 

 

PIETŪS – 11:00 val.

Patiekalo pavadinimas

Rp. Nr.

Išeiga

Patiekalo maistinė vertė, g*

Energinė*vertė, kcal

baltymai, g

riebalai, g

angliavandeniai, g

 Pieniška grikių sriuba (T)

 Sr-4

150

3,29

13,91

19,85

186,25

 Virti makaronai su malta kiauliena

 M-1

 80

 15,61

2,85

4,57

106,46

 Burokėlių salotos

 Sl-1

90

3,11

 6,52

11,76

118,20

Vanduo su citrina (T)

 G-2

200

0,05

 0,02

0,64

3,02

Iš viso:

23,51

27,10

47,78

494,27

 

VAKARIENĖ – 14:30 val.

Patiekalo pavadinimas

Rp. Nr.

Išeiga

Patiekalo maistinė vertė, g

Energinė vertė, kcal

baltymai, g

riebalai, g

angliavandeniai, g

varškėčiai, grietinės padažas (T)

Vk-4 

110/15

20,99

18,94

38,96

365,80

 Arbata b/c

 G-1

200

 0

 0

 0,004

 0,012

Iš viso:

20,99

18,94

38,96

365,81

Iš viso (dienos davinio):

61,93

56,12

146,72

1289,76

                             

 

 

*(T) – tausojantis.

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

1 savaitė

 

 

 

 

 

 

Penktadienis 

PUSRYČIAI-8:30 val.

Patiekalo pavadinimas

Rp. Nr.

Išeiga

Patiekalo maistinė vertė, g

Energinė vertė, kcal

baltymai, g

riebalai, g

angliavandeniai, g

 Tiršta manų kruopų košė (T)

Ps-5 

120

7,85

13,47

39,43

308,81

 Šiltas pienas (T)

 

 150

 6,4

 5,0

9,4

 54,0

 Sezoniniai vaisiai

 

 90

 0,4

 0,4

11,7

51,5

Iš viso:

8,57

14,19

62,83

392,02

 

PIETŪS-11:00 val.

Patiekalo pavadinimas

Rp. Nr.

Išeiga

Patiekalo maistinė vertė, g*

Energinė*vertė, kcal

baltymai, g

riebalai, g

angliavandeniai, g

 Žirnių  sriuba (T)

Sr-5 

150

4,7

7,00

17,32

140,18

 Ruginė duona

 

 35

2,56

0,58

14,93

75,36

 Žuvies kotletas su bulvių koše(T)

Žv-4

 80/100

 14,58

12,15

 2,69

 190,94

 Pekino kopūstų,pomidorų,agurkų salotos

 Sl-4

 70

1,67

4,72

3,37

60,34

 Vanduo su citrina (T)

 G-2

 200

0,05

0,02

 0,64

3,02

Iš viso:

23,56

24,47

38,95

469,84

 

VAKARIENĖ-14:30 val.

Patiekalo pavadinimas

Rp. Nr.

Išeiga

Patiekalo maistinė vertė, g

Energinė vertė, kcal

baltymai, g

riebalai, g

angliavandeniai, g

 blynai su uogiene

Vk-5 

100/20

7,46

8,05

32,84

254,83

 Arbata b/c (T)

 G-3

200

 0

0

 0,004

 0,012

 Sezoninės uogos

 

 90

0,4

0,4

 11,7

51,5

Iš viso:

8,66

10,85

45,80

336,22

Iš viso (dienos davinio):

40,79

49,51

147,58

1217,84

                             

 

 

*(T) – tausojantis

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

2 savaitė

 

 

 

 

 

 

Pirmadienis    

PUSRYČIAI-8:30  val.

Patiekalo pavadinimas

Rp. Nr.

Išeiga

Patiekalo maistinė vertė, g

Energinė vertė, kcal

baltymai, g

riebalai, g

angliavandeniai, g

 Perlinių kruopų košė (T)

 Ps-5

 120

7,42

4,02

48,65

220,53

 Ruginė duona su fermentiniu sūriu

 Dn-2

 25/17

 2,78

 2,57

 5,90

50,72

 Arbata b/c (T)

 G-1

 200

 0

0

 0,004

0,012

 Sezoniniai vaisiai

 

90

 0,72

0,72

 19,50

102,96

Iš viso:

10,92

7,31

77,95

374,22

PIETŪS-11:00 val.

Patiekalo pavadinimas

Rp. Nr.

Išeiga

Patiekalo maistinė vertė, g*

Energinė*vertė, kcal

baltymai, g

riebalai, g

angliavandeniai, g

 Ryžių  sriuba (T)

Sr-6 

 150

1,61

6,79

14,13

116,98

 Ruginė duona

 

 20

2,56

0,58

 14,93

75,36

 Kiaulienos kotletas (T)

 Z-2

70

12,51

3,49

9,28

118,61

 Bulvių košė (T)

 K-2

100

1,45

3,80

10,96

 80,34

 Burokėlių salotos

 Sl-5

70

 1,85

 5,38

7,00

 93,74

 Vanduo su citrina (T)

 G-2

 200

0,05

0,02

0,64

3,02

Iš viso:

20,03

20,06

56,94

488,05

 

VAKARIENĖ-14:30 val.

Patiekalo pavadinimas

Rp. Nr.

Išeiga

Patiekalo maistinė vertė, g

Energinė vertė, kcal

baltymai, g

riebalai, g

angliavandeniai, g

 Sklindžiai, saldus grietinės padažas

Vk-6 

110/20

8,37

17,013

53,05

372,71

 Arbata b/c (T)

 G-1

200

 0

 0

0,004

0,012

Iš viso:

8,37

17,13

53,05

372,72

Iš viso (dienos davinio):

39,32

44,50

187,94

1287,99

                             

 

 

 

*(T) – tausojantis

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

2 savaitė

 

 

 

 

 

 

Antradienis   

PUSRYČIAI 8:30  val.

Patiekalo pavadinimas

Rp. Nr.

Išeiga

Patiekalo maistinė vertė, g

Energinė vertė, kcal

baltymai, g

riebalai, g

angliavandeniai, g

 Avižinių dribsnių košė (T)

Ps-7 

120

8,00 

4,81

36,98

222,61

 Sausainiai

 

30

3,36

0,69

18,01

 102,00

 Arbata b/c (T)

 G-1

200

 0

0

0,004

0,012

 Sezoniniai vaisiai

 

 90

0,4

 0,4

11,7

 51,5

Iš viso:

11,76

5,90

66,69

376,12

 

PIETŪS- 11:00 val.

Patiekalo pavadinimas

Rp. Nr.

Išeiga

Patiekalo maistinė vertė, g*

Energinė*vertė, kcal

baltymai, g

riebalai, g

angliavandeniai, g

 Šviežių kopūstų sriuba (T)

 Sr-7

150

1,25

6,69

7,86

93,02

 Ruginė duona

 

 35

 2,56

 0,58

 14,93

75,36

 Kiaulienos troškinys su morkomis (T)

 M-5

90/30

 20,74

4,83

5,82

 163,22

 Virtos bulvės (T)

 K-3

 100

 1,21

0,10

11,92

 50,30

Agurkų salotos

 Sl-6

 90

1,36

0,59

3,79

26,58

 Vanduo su citrina (T)

 G-2

200

 0,05

0,02

0,64

 3,02

Iš viso:

28,37

12,81

51,26

451,10

 

VAKARIENĖ -14:30 val.

Patiekalo pavadinimas

Rp. Nr.

Išeiga

Patiekalo maistinė vertė, g

Energinė vertė, kcal

baltymai, g

riebalai, g

angliavandeniai, g

 Varškės apkepas (T)

Vk-7 

 110

14,51

14,08

22,49

274,76

 Grietinė

 

 20

 0,52

 6,00

0,55

 49,60

 Arbata b/c (T)

 G-1

 200

0

 0

0,004

 0,012

 Sezoninės uogos

 

 90

0,4

 0,4

 11,7

51,5

Iš viso:

15,43

20,48

34,74

375,87

Iš viso (dienos davinio):

55,56

48,60

152,69

1189,64

                                   

*(T) – tausojantis

 

 

 

 

 

 

 

2 savaitė

 

 

 

 

 

 

Trečiadienis

PUSRYČIAI – 8:30 val.

Patiekalo pavadinimas

Rp. Nr.

Išeiga

Patiekalo maistinė vertė, g

Energinė vertė, kcal

baltymai, g

riebalai, g

angliavandeniai, g

 Tiršta miežinių kruopų košė (T)

Ps-8 

150

7,19

9,44

36,25

258,68

 Arbata b/c (T)

 G-1

200

0

0

0,004

0,012

 Sezoniniai vaisiai

 

90

 0,72

0,72

 23,40

102,96

Iš viso:

7,91

10,16

59,65

361,65

PIETŪS- 11:00 val.

Patiekalo pavadinimas

Rp. Nr.

Išeiga

Patiekalo maistinė vertė, g*

Energinė*vertė, kcal

baltymai, g

riebalai, g

angliavandeniai, g

 Pupelių sriuba (T)

Sr-8 

150

5,08

6,06

17,24

115,76

 Ruginė duona

 

 35

 2,56

0,58

14,93

75,36

Vištienos  maltinukas(T)

 M-6

75

17,38

10,60

9,14

206,67

 Virtos perlinės kruopos (T)

 K-4

 100

 3,43

 1,62

26,32

123,62

 Pekino kopūstų, pomidorų, agurkų salotos

 Sl-1

70

1,07

4,72

 3,37

60,34

 Vanduo su citrina (T)

 G-2

 200

0,05

0,02

0,64

3,02

Iš viso:

29,57

23,60

71,64

504,77

 

VAKARIENĖ -14:30   val.

Patiekalo pavadinimas

Rp. Nr.

Išeiga

Patiekalo maistinė vertė, g

Energinė vertė, kcal

baltymai, g

riebalai, g

angliavandeniai, g

 Miltiniai blynai (T)

Vk-8 

110 

4,50

4,56

20,30

140,35

 Arbata b/c (T)

 G-1

 200

0

0

 0,004

 0,012

 Sezoniniai vaisiai

 

 90

0,72

 0,72

 23,40

 102,96

Iš viso:

8,58

5,97

61,71

345,32

Iš viso (dienos davinio):

46,06

39,73

193,00

1351,74

                           

*(T) – tausojantis

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

2savaitė

 

 

 

 

 

 

Ketvirtadienis   

PUSRYČIAI- 8:30  val.

Patiekalo pavadinimas

Rp. Nr.

Išeiga

Patiekalo maistinė vertė, g

Energinė vertė, kcal

baltymai, g

riebalai, g

angliavandeniai, g

 Tiršta grikių kruopų košė (T)

Ps-9 

 90

6,74 

9,71

36,16

258,91

 Arbata b/c (T)

 G-1

200

0

0

0,004

 0,012

 Sezoniniai vaisiai

 

 90

0,72

0,72

 23,40

 102,96

Iš viso:

7,46

10,43

59,56

361,88

PIETŪS- 11:00  val.

Patiekalo pavadinimas

Rp. Nr.

Išeiga

Patiekalo maistinė vertė, g*

Energinė*vertė, kcal

baltymai, g

riebalai, g

angliavandeniai, g

 Daržovių sriuba (T)

 Sr-9

150

6,30

5,48

8,69

107,84

 Ruginė duona

 

35

2,56

 0,58

 12,80

75,36

 Jautienos kukulis su ryžiais (T)

 M-7

 80/100

 18,21

 3,51

 1,14

109,07

 Traškios morkos

 

 80

1,20

0

 6,30

39,60

 Vanduo su citrina (T)

 G-2

200

 0,05

0,02

 0,64

 3,02

Iš viso:

30,60

20,44

37,85

451,20

 

VAKARIENĖ- 14:30 val.

Patiekalo pavadinimas

Rp. Nr.

Išeiga

Patiekalo maistinė vertė, g

Energinė vertė, kcal

baltymai, g

riebalai, g

angliavandeniai, g

 Garuose kepti varškėčiai(T)

 Vk-9

110

22,60 

11,38

39,78

261,98

 Uogienė

 

 15

0,05

0

11,19

32,30

 Arbata b/c (T)

 G-1

 200

0

0

0,004

 0,012

Iš viso:

23,05

11,78

62,67

365,79

Iš viso (dienos davinio):

61,11

42,65

160,08

1258,87

                               

*(T) – tausojantis

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

2 savaitė

 

 

 

 

 

 

Penktadienis  

PUSRYČIAI- 8:30val.

Patiekalo pavadinimas

Rp. Nr.

Išeiga

Patiekalo maistinė vertė, g

Energinė vertė, kcal

baltymai, g

riebalai, g

angliavandeniai, g

 Manų košė (T)

Ps-10 

 100

7,80

7,10

1,88

102,40

 Ruginė duona su sviestu

 Dn-1

 25/7

 2,23

 7,15

 12,97

 124,15

 Arbata b/c (T)

 G-1

200

0

0

0,004

 0,012

 Sezoniniai vaisiai

 

 90

 0,4

 0,4

11,7

 51,5

Iš viso:

11,94

15,24

30,34

304,64

PIETŪS- 11:00 val.

Patiekalo pavadinimas

Rp. Nr.

Išeiga

Patiekalo maistinė vertė, g*

Energinė*vertė, kcal

baltymai, g

riebalai, g

angliavandeniai, g

 Burokėlių sriuba (T)

 Sr-10

150

4,32

11,79

 22,07

168,51

 Jūros lydekos filė paplotėlis (T)

 M-8

 80

 20,04

4,71

5,05

 142,84

 Virti ryžiai (T)

 K-5

 100

 2,42

 4,19

 26,78

147,81

 Šviežių kopūstų salotos

 Sl-9

 70

1,02

8,74

3,94

 98,55

 Vanduo su citrina (T)

 G-2

 200

0,05

 0,02

0,64

3,02

Iš viso:

27,85

29,45

58,48

549,73

 

VAKARIENĖ 14:30  val.

Patiekalo pavadinimas

Rp. Nr.

Išeiga

Patiekalo maistinė vertė, g

Energinė vertė, kcal

baltymai, g

riebalai, g

angliavandeniai, g

 Trakuotų bulvių blynai (T)

Vk-10 

 100

12,17

5,68

74,87

330,25

 Grietinė

 

 15

 0,39

 4,50

0,40

37,20

Šiltas pienas (T)

 

 150

 6,4

 5,0

9,4

 54,0

Iš viso:

12,56

10,18

75,27

367,45

Iš viso (dienos davinio):

52,35

54,87

164,09

1252,82

                             

 

 

 

*(T) – tausojantis

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

3 savaitė

 

 

 

 

 

 

Pirmadienis    

PUSRYČIAI-8:30   val.

Patiekalo pavadinimas

Rp. Nr.

Išeiga

Patiekalo maistinė vertė, g

Energinė vertė, kcal

baltymai, g

riebalai, g

angliavandeniai, g

 Ryžių kruopų košė(T)

Ps-11 

120

5,96

2,77

50,32

235,89

 Arbata b/c (T)

 G-1

200

0

0

 0,004

 0,0012

 Sezoniniai vaisiai

 

 100

0,4

0,4

 14,3

62,9

Iš viso:

7,56

7,05

73,63

373,26

PIETŪS-11:00 val.

Patiekalo pavadinimas

Rp. Nr.

Išeiga

Patiekalo maistinė vertė, g*

Energinė*vertė, kcal

baltymai, g

riebalai, g

angliavandeniai, g

 Sriuba su vištienos gabaliukais (T)

Sr-11 

 120

10,25

7,25

16,75

155,54

 Ruginė duona

 

 20

2,56

0,58

14,93

 75,36

 Ryžių kiaulienosplovas (T)

 M-9

100/40

11,43

5,68

 32,30

 226,16

 Burokėlių salotos su pupelėmis

 Sl-3

 70

3,11

6,52

11,76

118,20

 Vanduo su citrina (T)

 G-2

 200

 0,05

0,02

 0,64

3,02

Iš viso:

27,40

20,05

76,20

550,28

 

VAKARIENĖ-14:30  val.

Patiekalo pavadinimas

Rp. Nr.

Išeiga

Patiekalo maistinė vertė, g

Energinė vertė, kcal

baltymai, g

riebalai, g

angliavandeniai, g

 Pieniška makaronų sriuba (T)

Vk-11 

 120

4,63

6,56

11,88

125,15

 Sausainiai

 

 30

 3,36

 0,69

 18,01

102,00

 Arbata b/c (T)

 G-1

200

0

0

0,004

 0,012

Iš viso:

8,78

12,15

42,00

315,86

Iš viso (dienos davinio):

43,74

39,25

191,83

1277,34

                               

 

 

 

*(T) – tausojantis

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

3savaitė

 

 

 

 

 

 

Antradienis    

PUSRYČIAI-8:30 val.

Patiekalo pavadinimas

Rp. Nr.

Išeiga

Patiekalo maistinė vertė, g

Energinė vertė, kcal

baltymai, g

riebalai, g

angliavandeniai, g

 Tiršta avižinių dribsnių košė (T)

Ps-12 

 120

6,61

6,82

 36,51

221,10

 Ruginė duona,sviestas

 Dn-4

25/8

 4,80

 4,73

 9,67

 100,49

 Arbata b/c (T)

 G-1

 200

0

 0

0,004

 0,012

 Sezoniniai vaisiai

 

90

0,4

0,4

 11,7

 51,5

Iš viso:

11,81

11,95

57,88

373,10

 

PIETŪS-11:00 val.

Patiekalo pavadinimas

Rp. Nr.

Išeiga

Patiekalo maistinė vertė, g*

Energinė*vertė, kcal

baltymai, g

riebalai, g

angliavandeniai, g

 Žirnių sriuba (T)

 Sr-12

 150

4,13

6,90

11,90

116,56

 Ruginė duona

 

35

2,56

0,58

 14,93

 75,36

 Kiaulienos  kukulis (T)

 M-10

90

 13,49

 5,64

8,02

136,87

 Bulvių – morkų košė (T)

 K-5

100

1,73

1,26

 12,36

67,83

 Pekino kopūstų – pomidorų salotos

 Sl-4

 90

 1,07

4,72

3,37

60,34

 Vanduo su citrina (T)

 G-2

200

 0,05

0,02

 0,64

 3,02

Iš viso:

28,03

19,12

51,22

459,98

 

VAKARIENĖ-14:30 val.

Patiekalo pavadinimas

Rp. Nr.

Išeiga

Patiekalo maistinė vertė, g

Energinė vertė, kcal

baltymai, g

riebalai, g

angliavandeniai, g

 Varškėčiai su grietine (T)

 Vk-2

 110/30

6,50

7,44

42,20

252,44

 Arbata b/c (T)

 G-1

 200

 0

0

 0,004

 0,012

 Sezoninės uogos

 

90

 0,4

0,4

 11,7

 51,5

Iš viso:

11,60

11,64

58,70

373,95

Iš viso (dienos davinio):

46,44

42,71

167,80

1220,03

                           

 

 

*(T) – tausojantis

 

 

 

 

 

 

 

3 savaitė

 

 

 

 

 

 

Trečiadienis   

PUSRYČIAI-8:30  val.

Patiekalo pavadinimas

Rp. Nr.

Išeiga

Patiekalo maistinė vertė, g

Energinė vertė, kcal

baltymai, g

riebalai, g

angliavandeniai, g

 Tiršta kruopų košė (T)

 Ps-13

120

8,05

9,66

35,92

213,94

 Arbata b/c (T)

 G-1

200

0

 0

 0,004

0,012

 Sezoniniai vaisiai

 

 90

 0,72

 0,72

 23,40

 102,96

Iš viso:

9,97

10,38

65,62

356,96

PIETŪS-11:00  val.

Patiekalo pavadinimas

Rp. Nr.

Išeiga

Patiekalo maistinė vertė, g*

Energinė*vertė, kcal

baltymai, g

riebalai, g

angliavandeniai, g

 Burokėlių sriuba  (T)

 Sr-13

150

3,15

6,69

 14,62

125,85

 Ruginė duona

 

 20

2,56

0,58

14,93

 75,36

 Žemaičių blynai su jautiena (T)

 M-11

115/35

11,14

13,91

 26,19

 298,02

 Grietinė

 

 15

0,39

4,50

0,41

37,20

 Šviežias agurkas

 

 50

0,23

 0,60

 0,68

8,48

 Vanduo su citrina (T)

 G-2

 200

 0,05

0,02

0,64

3,02

Iš viso:

17,29

25,70

56,79

547,93

 

VAKARIENĖ-14:30 val.

Patiekalo pavadinimas

Rp. Nr.

Išeiga

Patiekalo maistinė vertė, g

Energinė vertė, kcal

baltymai, g

riebalai, g

angliavandeniai, g

 Varškės apkepas (T)

 Vk-13

 95

16,62

 12,05

 24,73

 274,08

 Grietinė

 Pd-3

 20

 0,80

 2,40

1,26

 29,88

 Arbata b/c (T)

 G-1

200

0

 0

 0,004

0,012

Iš viso:

17,82

14,85

40,29

366,87

Iš viso (dienos davinio):

45,08

59,03

162,70

1271,31

                               

 

 

*(T) – tausojantis

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

3 savaitė

 

 

 

 

 

 

Ketvirtadienis 

PUSRYČIAI-8:30 val.

Patiekalo pavadinimas

Rp. Nr.

Išeiga

Patiekalo maistinė vertė, g

Energinė vertė, kcal

baltymai, g

riebalai, g

angliavandeniai, g

 Virti kiaušiniai (T)

 Ps-15

 60

6,60

6,00

 0,36

 81,96

 Žali žirneliai, pomidoras

 

 20/30

1,13

 0

4,38

 21,84

 Ruginė duona su sviestu

 Dn-1

 25/7

2,23

 7,15

 12,97

 124,15

 Arbata b/c (T)

 G-1

 200

 0

0

 0,004

 0,012

Iš viso:

11,08

15,07

41,74

345,86

 

PIETŪS-11:00   val.

Patiekalo pavadinimas

Rp. Nr.

Išeiga

Patiekalo maistinė vertė, g*

Energinė*vertė, kcal

baltymai, g

riebalai, g

angliavandeniai, g

 Pieniška perlinių kr.  sriuba (T)

 Sr-1

 150

9,37

 13,07

26,73

239,18

 Vištienos guliašas su morkomis (T)

 M-11

 90/50

 15,31

2,85

 11,72

 134,02

Virti ryžiai

K-5

100

 2,42

 4,19

 26,78

 147,81

 Šviežių kopūstų – morkų salotos

 

Sl-9

 90

 1,02

 8,74

3,94

 98,55

 Vanduo su citrina (T)

 G-2

 200

 0,05

 0,02

 0,64

 3,02

Iš viso:

25,75

24,68

43,03

474,77

 

VAKARIENĖ-14:30 val.

Patiekalo pavadinimas

Rp. Nr.

Išeiga

Patiekalo maistinė vertė, g

Energinė vertė, kcal

baltymai, g

riebalai, g

angliavandeniai, g

 Lietiniai blynai

 Vk-15

120

6,48

 4,44

 52,20

 212,71

 Grietinės padažas

 Pd-4

 20

0,44

 5,10

3,42

 43,40

 Šiltas pienas (T)

 

 150

6,4

 5,0

 9,4

 54,0

Iš viso:

7,64

10,26

79,05

340,08

Iš viso (dienos davinio):

44,47

50,01

163,82

1239,71

                               

 

*(T) – tausojantis

 

 

 

 

 

 

 

 

 

3 savaitė

 

 

 

 

 

 

Penktadienis    

PUSRYČIAI-8:30   val.

Patiekalo pavadinimas

Rp. Nr.

Išeiga

Patiekalo maistinė vertė, g

Energinė vertė, kcal

baltymai, g

riebalai, g

angliavandeniai, g

 Tiršta grikių kruopų košė (T)

 Ps-14

120

6,74

 9,71

 36,16

 228,91

 Arbata b/c (T)

G-1 

 200

 0

 0

0,004

 0,012

 Sezoniniai vaisiai

 

 100

0,4

0,4

 14,3

 62,9

Iš viso:

16,74

15,71

52,66

369,22

 

PIETŪS-11:00  val.

Patiekalo pavadinimas

Rp. Nr.

Išeiga

Patiekalo maistinė vertė, g*

Energinė*vertė, kcal

baltymai, g

riebalai, g

angliavandeniai, g

 Pupelių sriuba (T)

 Sr-14

 150

2,90

 6,91

15,98

 128,69

 Ruginė duona

 

 35

 2,56

 0,58

 14,93

75,36

 Žuvies kotletas su bulvių koše  (T)

 Z-3

 90/50

 14,31

 4,57

 7,70

 129,24

 Virti ryžiai (T)

 K-5

100

 2,42

 4,19

 26,78

 147,81

 Agurkų salotos

 Sl-6

70

 1,36

0,59

 3,79

 26,58

 Vanduo su citrina (T)

 G-2

 200

 0,05

 0,02

 0,64

 3,02

Iš viso:

23,60

16,86

69,82

510,70

 

VAKARIENĖ 14:30   val.

Patiekalo pavadinimas

Rp. Nr.

Išeiga

Patiekalo maistinė vertė, g

Energinė vertė, kcal

baltymai, g

riebalai, g

angliavandeniai, g

 Pieniška grikių sriuba

 Vk-14

 120

6,64

8,22

 20,16

 181,26

 Arbata b/c (T)

 G-1

 200

 0

 0

 0,004

 0,012

 Sausainiai

 

 30

3,36

0,69

18,01

 102,00

Iš viso:

8,36

11,94

45,13

321,58

Iš viso (dienos davinio):

48,70

44,51

167,61

1251,83

                           

 

*(T) – tausojantis

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

                                                                                                 Vaikų ugdymo įstaigų, vaikų socialinės

globos įstaigų ir vaikų poilsio stovyklų

valgiaraščių derinimo tvarkos aprašo

2 priedas

 

 

(Valgiaraščio formos pavyzdys)

 

 Šalčininkų Rajono,Čiužiakampio Pagrindinė Mokykla. Mokyklos g.2 Čiužiakampio k.Gerviškių sen. Šalčininkų rajono sav.

(ikimokyklinio ar bendrojo ugdymo įstaigos, vaikų socialinės globos įstaigos ar vaikų poilsio stovyklos (teikiančios apgyvendinimo paslaugas) pavadinimas, adresas)

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

15 DIENŲ VALGIARAŠTIS

(nurodyti dienų skaičių)

4-7

(nurodyti vaikų amžiaus grupę)

 

 

 

 

Įstaigos darbo laikas

Nuo 8:00 iki 16:00 val.