Informacija tėvams - Ugdymo organizavimas visuotinio karantino metu nuo š.m. lapkričio 4 d.
- Informacija
- Kategorija: Sample Data-Articles
- Paskelbta: Penktadienis, 2019 birželio 14 10:08
- Autorius direktorius
- Peržiūros: 1530
15 dienų valgiaraštis 4-7 m.
|
||||||||||||
1 savaitė |
|
|
|
|
|
|
||||||
Pirmadienis PUSRYČIAI-8:30 val. |
||||||||||||
Patiekalo pavadinimas |
Rp. Nr. |
Išeiga |
Patiekalo maistinė vertė, g |
Energinė vertė, kcal |
||||||||
baltymai, g |
riebalai, g |
angliavandeniai, g |
||||||||||
Tiršta penkių grūdų košė (T) |
Ps-1 |
150 |
7,35 |
10,40 |
33,44 |
255,22 |
||||||
Arbata b/c (T) |
G-1 |
200 |
0 |
0 |
0,004 |
0,012 |
||||||
Sezoniniai vaisiai |
|
90 |
0,43 |
0,43 |
17,16 |
75,48 |
||||||
Iš viso: |
7,78 |
10,83 |
50,60 |
383,71 |
||||||||
PIETŪS-11:00 val. |
||||||||||||
Patiekalo pavadinimas |
Rp. Nr. |
Išeiga |
Patiekalo maistinė vertė, g* |
Energinė*vertė, kcal |
||||||||
baltymai, g |
riebalai, g |
angliavandeniai, g |
||||||||||
Rūgštynių sriuba (T) |
Sr-1 |
150 |
1,50 |
6,69 |
9,86 |
100,38 |
||||||
Ruginė duona |
|
35 |
2,56 |
0,58 |
14,93 |
75,36 |
||||||
Kiaulienos kukulaičiai (T) |
M-1 |
70 |
16,20 |
10,61 |
2,80 |
171,52 |
||||||
Biri grikių košė (T) |
K-1 |
100 |
3,16 |
2,01 |
17,33 |
100,11 |
||||||
Šv.kopūstų , pomidorų sal. |
Sl-1 |
70 |
1,04 |
4,66 |
4,25 |
63,22 |
||||||
Vanduo su citrina (T) |
G-2 |
200 |
0,05 |
0,02 |
0,64 |
3,02 |
||||||
Iš viso: |
24,51 |
24,57 |
49,81 |
513,61 |
||||||||
VAKARIENĖ 14:30 val. |
||||||||||||
Patiekalo pavadinimas |
Rp. Nr. |
Išeiga |
Patiekalo maistinė vertė, g |
Energinė vertė, kcal |
||||||||
baltymai, g |
riebalai, g |
angliavandeniai, g |
||||||||||
Mieliniai blynai |
Vk-1 |
110 |
8,66 |
11,43 |
38,15 |
230,24 |
||||||
Uogienė |
|
15 |
0,05 |
0 |
11,19 |
42,30 |
||||||
Arbata b/c (T) |
G-1 |
200 |
0 |
0 |
0,004 |
0,012 |
||||||
Sezoniniai vaisiai |
|
90 |
0,43 |
0,43 |
17,16 |
75,48 |
||||||
Iš viso: |
9,14 |
12,15 |
66,50 |
348,03 |
||||||||
Iš viso (dienos davinio): |
41,43 |
47,55 |
166,91 |
1245,35 |
||||||||
* (T)– tausojantis.
1savaitė |
|
|
|
|
|
|
||||||
Antradienis PUSRYČIAI 8:30 val. |
||||||||||||
Patiekalo pavadinimas |
Rp. Nr. |
Išeiga |
Patiekalo maistinė vertė, g |
Energinė vertė, kcal |
||||||||
baltymai, g |
riebalai, g |
angliavandeniai, g |
||||||||||
Manų košė (T) |
Ps-2 |
100 |
10,26 |
10,57 |
2,96 |
148,11 |
||||||
Ruginė duona su sviestu |
Dn-1 |
25/7 |
2,23 |
7,15 |
12,97 |
124,15 |
||||||
Arbata b/c (T) |
G-1 |
200 |
0 |
0 |
0,004 |
0,012 |
||||||
Sezoninės uogos |
|
90 |
0,4 |
0,4 |
11,7 |
51,5 |
||||||
Iš viso: |
12,89 |
18,12 |
27,63 |
323,77 |
||||||||
PIETŪS- 11:00 val. |
||||||||||||
Patiekalo pavadinimas |
Rp. Nr. |
Išeiga |
Patiekalo maistinė vertė, g* |
Energinė*vertė, kcal |
||||||||
baltymai, g |
riebalai, g |
angliavandeniai, g |
||||||||||
Bulvių sriuba su perlinėmis kr. (T) |
Sr-2 |
150 |
2,99 |
6,50 |
20,35 |
147,48 |
||||||
Ruginė duona |
|
35 |
2,56 |
0,58 |
14,93 |
75,36 |
||||||
Ryžių plovas su vištienos file ir morkomis (T) |
M-2 |
48/72 |
18,21 |
8,51 |
23,95 |
245,32 |
||||||
Agurkų salotos |
Sl-2 |
70 |
1,36 |
0,59 |
2,50 |
20,82 |
||||||
Vanduo su citrina (T) |
G-2 |
200 |
0,05 |
0,02 |
0,64 |
3,02 |
||||||
Iš viso: |
25,17 |
16,20 |
62,37 |
492,00 |
||||||||
VAKARIENIE 14:30 val. |
||||||||||||
Patiekalo pavadinimas |
Rp. Nr. |
Išeiga |
Patiekalo maistinė vertė, g |
Energinė vertė, kcal |
||||||||
baltymai, g |
riebalai, g |
angliavandeniai, g |
||||||||||
Pieniška grikių siuba (T) |
Vk-2 |
150 |
6,09 |
9,31 |
21,30 |
192,62 |
||||||
Sausainiai |
|
30 |
3,36 |
0,69 |
18,01 |
102,00 |
||||||
Sezoniniai vaisiai |
|
90 |
0,60 |
0,60 |
18,20 |
80,10 |
||||||
Iš viso: |
10,05 |
10,60 |
57,51 |
374,72 |
||||||||
Iš viso (dienos davinio): |
48,11 |
44,92 |
147,51 |
1190,49 |
||||||||
*(T) – tausojantis
1 savaitė |
|
|
|
|
|
|
|||||
Trečiadienis PUSRYČIAI-8:30 val. |
|||||||||||
Patiekalo pavadinimas |
Rp. Nr. |
Išeiga |
Patiekalo maistinė vertė, g |
Energinė vertė, kcal |
|||||||
baltymai, g |
riebalai, g |
angliavandeniai, g |
|||||||||
Ryžių kr.košė su uogiene (T) |
Ps-3 |
150/15 |
5,96 |
2,77 |
50,32 |
245,89 |
|||||
Arbata b/c (T) |
G-1 |
200 |
0 |
0 |
0,004 |
0,012 |
|||||
Sezoniniai vaisiai |
|
90 |
0,43 |
0,43 |
17,16 |
75,48 |
|||||
Iš viso: |
6,39 |
3,20 |
67,48 |
321,38 |
|||||||
PIETŪS- 11:00 val. |
|||||||||||
Patiekalo pavadinimas |
Rp. Nr. |
Išeiga |
Patiekalo maistinė vertė, g* |
Energinė*vertė, kcal |
|||||||
baltymai, g |
riebalai, g |
angliavandeniai, g |
|||||||||
Pupelių sriuba su svogūnais ir morkomis (T) |
Sr-3 |
150 |
5,08 |
6,06 |
17,24 |
135,76 |
|||||
Ruginė duona |
35 |
2,56 |
0,58 |
14,93 |
75,36 |
||||||
Troškinta jautiena su daržovėmis(T) |
M-3 |
70 |
4,29 |
5,96 |
24,44 |
162,03 |
|||||
Virti ryžiai |
G-4 |
80 |
0,39 |
14,30 |
0,44 |
127,00 |
|||||
Vanduo su citrina (T) |
G-2 |
200 |
0,05 |
0,02 |
0,64 |
3,02 |
|||||
Iš viso: |
13,57 |
26,92 |
63,99 |
542,77 |
|||||||
VAKARIENĖ- 14:30 val. |
|||||||||||
Patiekalo pavadinimas |
Rp. Nr. |
Išeiga |
Patiekalo maistinė vertė, g |
Energinė vertė, kcal |
|||||||
baltymai, g |
riebalai, g |
angliavandeniai, g |
|||||||||
Varškės apkepas (T) |
Vk-3 |
110 |
25,26 |
18,07 |
37,02 |
323,59 |
|||||
Grietinė (T) |
Pd-2 |
20 |
0,003 |
0,02 |
4,88 |
18,91 |
|||||
Arbata b/c (T) |
G-1 |
200 |
0 |
0 |
0,004 |
0,012 |
|||||
Iš viso: |
25,29 |
18,09 |
41,90 |
342,51 |
|||||||
Iš viso (dienos davinio): |
45,25 |
48,21 |
173,37 |
1276,66 |
|||||||
*(T) – tausojantis
1 savaitė |
|
|
|
|
|
|
||||||||
Ketvirtadienis PUSRYČIAI-8:30 val. |
||||||||||||||
Patiekalo pavadinimas |
Rp. Nr. |
Išeiga |
Patiekalo maistinė vertė, g |
Energinė vertė, kcal |
||||||||||
baltymai, g |
riebalai, g |
angliavandeniai, g |
||||||||||||
kruopu košė (T) |
Ps-4 |
120 |
5,03 |
2,68 |
45,53 |
201,42 |
||||||||
Arbata b/c (T) |
G-1 |
200 |
0 |
0 |
0,004 |
0,012 |
||||||||
Sezoniniai vaisiai |
|
90 |
0,4 |
0,4 |
11,7 |
51,5 |
||||||||
Iš viso: |
17,43 |
10,08 |
59,98 |
354,68 |
||||||||||
PIETŪS – 11:00 val. |
||||||||||||||
Patiekalo pavadinimas |
Rp. Nr. |
Išeiga |
Patiekalo maistinė vertė, g* |
Energinė*vertė, kcal |
||||||||||
baltymai, g |
riebalai, g |
angliavandeniai, g |
||||||||||||
Pieniška grikių sriuba (T) |
Sr-4 |
150 |
3,29 |
13,91 |
19,85 |
186,25 |
||||||||
Virti makaronai su malta kiauliena |
M-1 |
80 |
15,61 |
2,85 |
4,57 |
106,46 |
||||||||
Burokėlių salotos |
Sl-1 |
90 |
3,11 |
6,52 |
11,76 |
118,20 |
||||||||
Vanduo su citrina (T) |
G-2 |
200 |
0,05 |
0,02 |
0,64 |
3,02 |
||||||||
Iš viso: |
23,51 |
27,10 |
47,78 |
494,27 |
||||||||||
VAKARIENĖ – 14:30 val. |
||||||||||||||
Patiekalo pavadinimas |
Rp. Nr. |
Išeiga |
Patiekalo maistinė vertė, g |
Energinė vertė, kcal |
||||||||||
baltymai, g |
riebalai, g |
angliavandeniai, g |
||||||||||||
varškėčiai, grietinės padažas (T) |
Vk-4 |
110/15 |
20,99 |
18,94 |
38,96 |
365,80 |
||||||||
Arbata b/c |
G-1 |
200 |
0 |
0 |
0,004 |
0,012 |
||||||||
Iš viso: |
20,99 |
18,94 |
38,96 |
365,81 |
||||||||||
Iš viso (dienos davinio): |
61,93 |
56,12 |
146,72 |
1289,76 |
||||||||||
*(T) – tausojantis.
1 savaitė |
|
|
|
|
|
|
||||||||
Penktadienis PUSRYČIAI-8:30 val. |
||||||||||||||
Patiekalo pavadinimas |
Rp. Nr. |
Išeiga |
Patiekalo maistinė vertė, g |
Energinė vertė, kcal |
||||||||||
baltymai, g |
riebalai, g |
angliavandeniai, g |
||||||||||||
Tiršta manų kruopų košė (T) |
Ps-5 |
120 |
7,85 |
13,47 |
39,43 |
308,81 |
||||||||
Šiltas pienas (T) |
|
150 |
6,4 |
5,0 |
9,4 |
54,0 |
||||||||
Sezoniniai vaisiai |
|
90 |
0,4 |
0,4 |
11,7 |
51,5 |
||||||||
Iš viso: |
8,57 |
14,19 |
62,83 |
392,02 |
||||||||||
PIETŪS-11:00 val. |
||||||||||||||
Patiekalo pavadinimas |
Rp. Nr. |
Išeiga |
Patiekalo maistinė vertė, g* |
Energinė*vertė, kcal |
||||||||||
baltymai, g |
riebalai, g |
angliavandeniai, g |
||||||||||||
Žirnių sriuba (T) |
Sr-5 |
150 |
4,7 |
7,00 |
17,32 |
140,18 |
||||||||
Ruginė duona |
|
35 |
2,56 |
0,58 |
14,93 |
75,36 |
||||||||
Žuvies kotletas su bulvių koše(T) |
Žv-4 |
80/100 |
14,58 |
12,15 |
2,69 |
190,94 |
||||||||
Pekino kopūstų,pomidorų,agurkų salotos |
Sl-4 |
70 |
1,67 |
4,72 |
3,37 |
60,34 |
||||||||
Vanduo su citrina (T) |
G-2 |
200 |
0,05 |
0,02 |
0,64 |
3,02 |
||||||||
Iš viso: |
23,56 |
24,47 |
38,95 |
469,84 |
||||||||||
VAKARIENĖ-14:30 val. |
||||||||||||||
Patiekalo pavadinimas |
Rp. Nr. |
Išeiga |
Patiekalo maistinė vertė, g |
Energinė vertė, kcal |
||||||||||
baltymai, g |
riebalai, g |
angliavandeniai, g |
||||||||||||
blynai su uogiene |
Vk-5 |
100/20 |
7,46 |
8,05 |
32,84 |
254,83 |
||||||||
Arbata b/c (T) |
G-3 |
200 |
0 |
0 |
0,004 |
0,012 |
||||||||
Sezoninės uogos |
|
90 |
0,4 |
0,4 |
11,7 |
51,5 |
||||||||
Iš viso: |
8,66 |
10,85 |
45,80 |
336,22 |
||||||||||
Iš viso (dienos davinio): |
40,79 |
49,51 |
147,58 |
1217,84 |
||||||||||
*(T) – tausojantis
2 savaitė |
|
|
|
|
|
|||||||||
Pirmadienis PUSRYČIAI-8:30 val. |
||||||||||||||
Patiekalo pavadinimas |
Rp. Nr. |
Išeiga |
Patiekalo maistinė vertė, g |
Energinė vertė, kcal |
||||||||||
baltymai, g |
riebalai, g |
angliavandeniai, g |
||||||||||||
Perlinių kruopų košė (T) |
Ps-5 |
120 |
7,42 |
4,02 |
48,65 |
220,53 |
||||||||
Ruginė duona su fermentiniu sūriu |
Dn-2 |
25/17 |
2,78 |
2,57 |
5,90 |
50,72 |
||||||||
Arbata b/c (T) |
G-1 |
200 |
0 |
0 |
0,004 |
0,012 |
||||||||
Sezoniniai vaisiai |
|
90 |
0,72 |
0,72 |
19,50 |
102,96 |
||||||||
Iš viso: |
10,92 |
7,31 |
77,95 |
374,22 |
||||||||||
PIETŪS-11:00 val. |
||||||||||||||
Patiekalo pavadinimas |
Rp. Nr. |
Išeiga |
Patiekalo maistinė vertė, g* |
Energinė*vertė, kcal |
||||||||||
baltymai, g |
riebalai, g |
angliavandeniai, g |
||||||||||||
Ryžių sriuba (T) |
Sr-6 |
150 |
1,61 |
6,79 |
14,13 |
116,98 |
||||||||
Ruginė duona |
|
20 |
2,56 |
0,58 |
14,93 |
75,36 |
||||||||
Kiaulienos kotletas (T) |
Z-2 |
70 |
12,51 |
3,49 |
9,28 |
118,61 |
||||||||
Bulvių košė (T) |
K-2 |
100 |
1,45 |
3,80 |
10,96 |
80,34 |
||||||||
Burokėlių salotos |
Sl-5 |
70 |
1,85 |
5,38 |
7,00 |
93,74 |
||||||||
Vanduo su citrina (T) |
G-2 |
200 |
0,05 |
0,02 |
0,64 |
3,02 |
||||||||
Iš viso: |
20,03 |
20,06 |
56,94 |
488,05 |
||||||||||
VAKARIENĖ-14:30 val. |
||||||||||||||
Patiekalo pavadinimas |
Rp. Nr. |
Išeiga |
Patiekalo maistinė vertė, g |
Energinė vertė, kcal |
||||||||||
baltymai, g |
riebalai, g |
angliavandeniai, g |
||||||||||||
Sklindžiai, saldus grietinės padažas |
Vk-6 |
110/20 |
8,37 |
17,013 |
53,05 |
372,71 |
||||||||
Arbata b/c (T) |
G-1 |
200 |
0 |
0 |
0,004 |
0,012 |
||||||||
Iš viso: |
8,37 |
17,13 |
53,05 |
372,72 |
||||||||||
Iš viso (dienos davinio): |
39,32 |
44,50 |
187,94 |
1287,99 |
||||||||||
*(T) – tausojantis
2 savaitė |
|
|
|
|
|
|
|||||||||||
Antradienis PUSRYČIAI 8:30 val. |
|||||||||||||||||
Patiekalo pavadinimas |
Rp. Nr. |
Išeiga |
Patiekalo maistinė vertė, g |
Energinė vertė, kcal |
|||||||||||||
baltymai, g |
riebalai, g |
angliavandeniai, g |
|||||||||||||||
Avižinių dribsnių košė (T) |
Ps-7 |
120 |
8,00 |
4,81 |
36,98 |
222,61 |
|||||||||||
Sausainiai |
|
30 |
3,36 |
0,69 |
18,01 |
102,00 |
|||||||||||
Arbata b/c (T) |
G-1 |
200 |
0 |
0 |
0,004 |
0,012 |
|||||||||||
Sezoniniai vaisiai |
|
90 |
0,4 |
0,4 |
11,7 |
51,5 |
|||||||||||
Iš viso: |
11,76 |
5,90 |
66,69 |
376,12 |
|||||||||||||
PIETŪS- 11:00 val. |
|||||||||||||||||
Patiekalo pavadinimas |
Rp. Nr. |
Išeiga |
Patiekalo maistinė vertė, g* |
Energinė*vertė, kcal |
|||||||||||||
baltymai, g |
riebalai, g |
angliavandeniai, g |
|||||||||||||||
Šviežių kopūstų sriuba (T) |
Sr-7 |
150 |
1,25 |
6,69 |
7,86 |
93,02 |
|||||||||||
Ruginė duona |
|
35 |
2,56 |
0,58 |
14,93 |
75,36 |
|||||||||||
Kiaulienos troškinys su morkomis (T) |
M-5 |
90/30 |
20,74 |
4,83 |
5,82 |
163,22 |
|||||||||||
Virtos bulvės (T) |
K-3 |
100 |
1,21 |
0,10 |
11,92 |
50,30 |
|||||||||||
Agurkų salotos |
Sl-6 |
90 |
1,36 |
0,59 |
3,79 |
26,58 |
|||||||||||
Vanduo su citrina (T) |
G-2 |
200 |
0,05 |
0,02 |
0,64 |
3,02 |
|||||||||||
Iš viso: |
28,37 |
12,81 |
51,26 |
451,10 |
|||||||||||||
VAKARIENĖ -14:30 val. |
|||||||||||||||||
Patiekalo pavadinimas |
Rp. Nr. |
Išeiga |
Patiekalo maistinė vertė, g |
Energinė vertė, kcal |
|||||||||||||
baltymai, g |
riebalai, g |
angliavandeniai, g |
|||||||||||||||
Varškės apkepas (T) |
Vk-7 |
110 |
14,51 |
14,08 |
22,49 |
274,76 |
|||||||||||
Grietinė |
|
20 |
0,52 |
6,00 |
0,55 |
49,60 |
|||||||||||
Arbata b/c (T) |
G-1 |
200 |
0 |
0 |
0,004 |
0,012 |
|||||||||||
Sezoninės uogos |
|
90 |
0,4 |
0,4 |
11,7 |
51,5 |
|||||||||||
Iš viso: |
15,43 |
20,48 |
34,74 |
375,87 |
|||||||||||||
Iš viso (dienos davinio): |
55,56 |
48,60 |
152,69 |
1189,64 |
|||||||||||||
*(T) – tausojantis
2 savaitė |
|
|
|
|
|
|
|||||||
Trečiadienis PUSRYČIAI – 8:30 val. |
|||||||||||||
Patiekalo pavadinimas |
Rp. Nr. |
Išeiga |
Patiekalo maistinė vertė, g |
Energinė vertė, kcal |
|||||||||
baltymai, g |
riebalai, g |
angliavandeniai, g |
|||||||||||
Tiršta miežinių kruopų košė (T) |
Ps-8 |
150 |
7,19 |
9,44 |
36,25 |
258,68 |
|||||||
Arbata b/c (T) |
G-1 |
200 |
0 |
0 |
0,004 |
0,012 |
|||||||
Sezoniniai vaisiai |
|
90 |
0,72 |
0,72 |
23,40 |
102,96 |
|||||||
Iš viso: |
7,91 |
10,16 |
59,65 |
361,65 |
|||||||||
PIETŪS- 11:00 val. |
|||||||||||||
Patiekalo pavadinimas |
Rp. Nr. |
Išeiga |
Patiekalo maistinė vertė, g* |
Energinė*vertė, kcal |
|||||||||
baltymai, g |
riebalai, g |
angliavandeniai, g |
|||||||||||
Pupelių sriuba (T) |
Sr-8 |
150 |
5,08 |
6,06 |
17,24 |
115,76 |
|||||||
Ruginė duona |
|
35 |
2,56 |
0,58 |
14,93 |
75,36 |
|||||||
Vištienos maltinukas(T) |
M-6 |
75 |
17,38 |
10,60 |
9,14 |
206,67 |
|||||||
Virtos perlinės kruopos (T) |
K-4 |
100 |
3,43 |
1,62 |
26,32 |
123,62 |
|||||||
Pekino kopūstų, pomidorų, agurkų salotos |
Sl-1 |
70 |
1,07 |
4,72 |
3,37 |
60,34 |
|||||||
Vanduo su citrina (T) |
G-2 |
200 |
0,05 |
0,02 |
0,64 |
3,02 |
|||||||
Iš viso: |
29,57 |
23,60 |
71,64 |
504,77 |
|||||||||
VAKARIENĖ -14:30 val. |
|||||||||||||
Patiekalo pavadinimas |
Rp. Nr. |
Išeiga |
Patiekalo maistinė vertė, g |
Energinė vertė, kcal |
|||||||||
baltymai, g |
riebalai, g |
angliavandeniai, g |
|||||||||||
Miltiniai blynai (T) |
Vk-8 |
110 |
4,50 |
4,56 |
20,30 |
140,35 |
|||||||
Arbata b/c (T) |
G-1 |
200 |
0 |
0 |
0,004 |
0,012 |
|||||||
Sezoniniai vaisiai |
|
90 |
0,72 |
0,72 |
23,40 |
102,96 |
|||||||
Iš viso: |
8,58 |
5,97 |
61,71 |
345,32 |
|||||||||
Iš viso (dienos davinio): |
46,06 |
39,73 |
193,00 |
1351,74 |
|||||||||
*(T) – tausojantis
2savaitė |
|
|
|
|
|
|
|||||||||
Ketvirtadienis PUSRYČIAI- 8:30 val. |
|||||||||||||||
Patiekalo pavadinimas |
Rp. Nr. |
Išeiga |
Patiekalo maistinė vertė, g |
Energinė vertė, kcal |
|||||||||||
baltymai, g |
riebalai, g |
angliavandeniai, g |
|||||||||||||
Tiršta grikių kruopų košė (T) |
Ps-9 |
90 |
6,74 |
9,71 |
36,16 |
258,91 |
|||||||||
Arbata b/c (T) |
G-1 |
200 |
0 |
0 |
0,004 |
0,012 |
|||||||||
Sezoniniai vaisiai |
|
90 |
0,72 |
0,72 |
23,40 |
102,96 |
|||||||||
Iš viso: |
7,46 |
10,43 |
59,56 |
361,88 |
|||||||||||
PIETŪS- 11:00 val. |
|||||||||||||||
Patiekalo pavadinimas |
Rp. Nr. |
Išeiga |
Patiekalo maistinė vertė, g* |
Energinė*vertė, kcal |
|||||||||||
baltymai, g |
riebalai, g |
angliavandeniai, g |
|||||||||||||
Daržovių sriuba (T) |
Sr-9 |
150 |
6,30 |
5,48 |
8,69 |
107,84 |
|||||||||
Ruginė duona |
|
35 |
2,56 |
0,58 |
12,80 |
75,36 |
|||||||||
Jautienos kukulis su ryžiais (T) |
M-7 |
80/100 |
18,21 |
3,51 |
1,14 |
109,07 |
|||||||||
Traškios morkos |
|
80 |
1,20 |
0 |
6,30 |
39,60 |
|||||||||
Vanduo su citrina (T) |
G-2 |
200 |
0,05 |
0,02 |
0,64 |
3,02 |
|||||||||
Iš viso: |
30,60 |
20,44 |
37,85 |
451,20 |
|||||||||||
VAKARIENĖ- 14:30 val. |
|||||||||||||||
Patiekalo pavadinimas |
Rp. Nr. |
Išeiga |
Patiekalo maistinė vertė, g |
Energinė vertė, kcal |
|||||||||||
baltymai, g |
riebalai, g |
angliavandeniai, g |
|||||||||||||
Garuose kepti varškėčiai(T) |
Vk-9 |
110 |
22,60 |
11,38 |
39,78 |
261,98 |
|||||||||
Uogienė |
|
15 |
0,05 |
0 |
11,19 |
32,30 |
|||||||||
Arbata b/c (T) |
G-1 |
200 |
0 |
0 |
0,004 |
0,012 |
|||||||||
Iš viso: |
23,05 |
11,78 |
62,67 |
365,79 |
|||||||||||
Iš viso (dienos davinio): |
61,11 |
42,65 |
160,08 |
1258,87 |
|||||||||||
*(T) – tausojantis
2 savaitė |
|
|
|
|
|
|
||||||||
Penktadienis PUSRYČIAI- 8:30val. |
||||||||||||||
Patiekalo pavadinimas |
Rp. Nr. |
Išeiga |
Patiekalo maistinė vertė, g |
Energinė vertė, kcal |
||||||||||
baltymai, g |
riebalai, g |
angliavandeniai, g |
||||||||||||
Manų košė (T) |
Ps-10 |
100 |
7,80 |
7,10 |
1,88 |
102,40 |
||||||||
Ruginė duona su sviestu |
Dn-1 |
25/7 |
2,23 |
7,15 |
12,97 |
124,15 |
||||||||
Arbata b/c (T) |
G-1 |
200 |
0 |
0 |
0,004 |
0,012 |
||||||||
Sezoniniai vaisiai |
|
90 |
0,4 |
0,4 |
11,7 |
51,5 |
||||||||
Iš viso: |
11,94 |
15,24 |
30,34 |
304,64 |
||||||||||
PIETŪS- 11:00 val. |
||||||||||||||
Patiekalo pavadinimas |
Rp. Nr. |
Išeiga |
Patiekalo maistinė vertė, g* |
Energinė*vertė, kcal |
||||||||||
baltymai, g |
riebalai, g |
angliavandeniai, g |
||||||||||||
Burokėlių sriuba (T) |
Sr-10 |
150 |
4,32 |
11,79 |
22,07 |
168,51 |
||||||||
Jūros lydekos filė paplotėlis (T) |
M-8 |
80 |
20,04 |
4,71 |
5,05 |
142,84 |
||||||||
Virti ryžiai (T) |
K-5 |
100 |
2,42 |
4,19 |
26,78 |
147,81 |
||||||||
Šviežių kopūstų salotos |
Sl-9 |
70 |
1,02 |
8,74 |
3,94 |
98,55 |
||||||||
Vanduo su citrina (T) |
G-2 |
200 |
0,05 |
0,02 |
0,64 |
3,02 |
||||||||
Iš viso: |
27,85 |
29,45 |
58,48 |
549,73 |
||||||||||
VAKARIENĖ 14:30 val. |
||||||||||||||
Patiekalo pavadinimas |
Rp. Nr. |
Išeiga |
Patiekalo maistinė vertė, g |
Energinė vertė, kcal |
||||||||||
baltymai, g |
riebalai, g |
angliavandeniai, g |
||||||||||||
Trakuotų bulvių blynai (T) |
Vk-10 |
100 |
12,17 |
5,68 |
74,87 |
330,25 |
||||||||
Grietinė |
|
15 |
0,39 |
4,50 |
0,40 |
37,20 |
||||||||
Šiltas pienas (T) |
|
150 |
6,4 |
5,0 |
9,4 |
54,0 |
||||||||
Iš viso: |
12,56 |
10,18 |
75,27 |
367,45 |
||||||||||
Iš viso (dienos davinio): |
52,35 |
54,87 |
164,09 |
1252,82 |
||||||||||
*(T) – tausojantis
3 savaitė |
|
|
|
|
|
|
|||||||||
Pirmadienis PUSRYČIAI-8:30 val. |
|||||||||||||||
Patiekalo pavadinimas |
Rp. Nr. |
Išeiga |
Patiekalo maistinė vertė, g |
Energinė vertė, kcal |
|||||||||||
baltymai, g |
riebalai, g |
angliavandeniai, g |
|||||||||||||
Ryžių kruopų košė(T) |
Ps-11 |
120 |
5,96 |
2,77 |
50,32 |
235,89 |
|||||||||
Arbata b/c (T) |
G-1 |
200 |
0 |
0 |
0,004 |
0,0012 |
|||||||||
Sezoniniai vaisiai |
|
100 |
0,4 |
0,4 |
14,3 |
62,9 |
|||||||||
Iš viso: |
7,56 |
7,05 |
73,63 |
373,26 |
|||||||||||
PIETŪS-11:00 val. |
|||||||||||||||
Patiekalo pavadinimas |
Rp. Nr. |
Išeiga |
Patiekalo maistinė vertė, g* |
Energinė*vertė, kcal |
|||||||||||
baltymai, g |
riebalai, g |
angliavandeniai, g |
|||||||||||||
Sriuba su vištienos gabaliukais (T) |
Sr-11 |
120 |
10,25 |
7,25 |
16,75 |
155,54 |
|||||||||
Ruginė duona |
|
20 |
2,56 |
0,58 |
14,93 |
75,36 |
|||||||||
Ryžių kiaulienosplovas (T) |
M-9 |
100/40 |
11,43 |
5,68 |
32,30 |
226,16 |
|||||||||
Burokėlių salotos su pupelėmis |
Sl-3 |
70 |
3,11 |
6,52 |
11,76 |
118,20 |
|||||||||
Vanduo su citrina (T) |
G-2 |
200 |
0,05 |
0,02 |
0,64 |
3,02 |
|||||||||
Iš viso: |
27,40 |
20,05 |
76,20 |
550,28 |
|||||||||||
VAKARIENĖ-14:30 val. |
|||||||||||||||
Patiekalo pavadinimas |
Rp. Nr. |
Išeiga |
Patiekalo maistinė vertė, g |
Energinė vertė, kcal |
|||||||||||
baltymai, g |
riebalai, g |
angliavandeniai, g |
|||||||||||||
Pieniška makaronų sriuba (T) |
Vk-11 |
120 |
4,63 |
6,56 |
11,88 |
125,15 |
|||||||||
Sausainiai |
|
30 |
3,36 |
0,69 |
18,01 |
102,00 |
|||||||||
Arbata b/c (T) |
G-1 |
200 |
0 |
0 |
0,004 |
0,012 |
|||||||||
Iš viso: |
8,78 |
12,15 |
42,00 |
315,86 |
|||||||||||
Iš viso (dienos davinio): |
43,74 |
39,25 |
191,83 |
1277,34 |
|||||||||||
*(T) – tausojantis
3savaitė |
|
|
|
|
|
|
|||||||
Antradienis PUSRYČIAI-8:30 val. |
|||||||||||||
Patiekalo pavadinimas |
Rp. Nr. |
Išeiga |
Patiekalo maistinė vertė, g |
Energinė vertė, kcal |
|||||||||
baltymai, g |
riebalai, g |
angliavandeniai, g |
|||||||||||
Tiršta avižinių dribsnių košė (T) |
Ps-12 |
120 |
6,61 |
6,82 |
36,51 |
221,10 |
|||||||
Ruginė duona,sviestas |
Dn-4 |
25/8 |
4,80 |
4,73 |
9,67 |
100,49 |
|||||||
Arbata b/c (T) |
G-1 |
200 |
0 |
0 |
0,004 |
0,012 |
|||||||
Sezoniniai vaisiai |
|
90 |
0,4 |
0,4 |
11,7 |
51,5 |
|||||||
Iš viso: |
11,81 |
11,95 |
57,88 |
373,10 |
|||||||||
PIETŪS-11:00 val. |
|||||||||||||
Patiekalo pavadinimas |
Rp. Nr. |
Išeiga |
Patiekalo maistinė vertė, g* |
Energinė*vertė, kcal |
|||||||||
baltymai, g |
riebalai, g |
angliavandeniai, g |
|||||||||||
Žirnių sriuba (T) |
Sr-12 |
150 |
4,13 |
6,90 |
11,90 |
116,56 |
|||||||
Ruginė duona |
|
35 |
2,56 |
0,58 |
14,93 |
75,36 |
|||||||
Kiaulienos kukulis (T) |
M-10 |
90 |
13,49 |
5,64 |
8,02 |
136,87 |
|||||||
Bulvių – morkų košė (T) |
K-5 |
100 |
1,73 |
1,26 |
12,36 |
67,83 |
|||||||
Pekino kopūstų – pomidorų salotos |
Sl-4 |
90 |
1,07 |
4,72 |
3,37 |
60,34 |
|||||||
Vanduo su citrina (T) |
G-2 |
200 |
0,05 |
0,02 |
0,64 |
3,02 |
|||||||
Iš viso: |
28,03 |
19,12 |
51,22 |
459,98 |
|||||||||
VAKARIENĖ-14:30 val. |
|||||||||||||
Patiekalo pavadinimas |
Rp. Nr. |
Išeiga |
Patiekalo maistinė vertė, g |
Energinė vertė, kcal |
|||||||||
baltymai, g |
riebalai, g |
angliavandeniai, g |
|||||||||||
Varškėčiai su grietine (T) |
Vk-2 |
110/30 |
6,50 |
7,44 |
42,20 |
252,44 |
|||||||
Arbata b/c (T) |
G-1 |
200 |
0 |
0 |
0,004 |
0,012 |
|||||||
Sezoninės uogos |
|
90 |
0,4 |
0,4 |
11,7 |
51,5 |
|||||||
Iš viso: |
11,60 |
11,64 |
58,70 |
373,95 |
|||||||||
Iš viso (dienos davinio): |
46,44 |
42,71 |
167,80 |
1220,03 |
|||||||||
*(T) – tausojantis
3 savaitė |
|
|
|
|
|
|
|||||||||
Trečiadienis PUSRYČIAI-8:30 val. |
|||||||||||||||
Patiekalo pavadinimas |
Rp. Nr. |
Išeiga |
Patiekalo maistinė vertė, g |
Energinė vertė, kcal |
|||||||||||
baltymai, g |
riebalai, g |
angliavandeniai, g |
|||||||||||||
Tiršta kruopų košė (T) |
Ps-13 |
120 |
8,05 |
9,66 |
35,92 |
213,94 |
|||||||||
Arbata b/c (T) |
G-1 |
200 |
0 |
0 |
0,004 |
0,012 |
|||||||||
Sezoniniai vaisiai |
|
90 |
0,72 |
0,72 |
23,40 |
102,96 |
|||||||||
Iš viso: |
9,97 |
10,38 |
65,62 |
356,96 |
|||||||||||
PIETŪS-11:00 val. |
|||||||||||||||
Patiekalo pavadinimas |
Rp. Nr. |
Išeiga |
Patiekalo maistinė vertė, g* |
Energinė*vertė, kcal |
|||||||||||
baltymai, g |
riebalai, g |
angliavandeniai, g |
|||||||||||||
Burokėlių sriuba (T) |
Sr-13 |
150 |
3,15 |
6,69 |
14,62 |
125,85 |
|||||||||
Ruginė duona |
|
20 |
2,56 |
0,58 |
14,93 |
75,36 |
|||||||||
Žemaičių blynai su jautiena (T) |
M-11 |
115/35 |
11,14 |
13,91 |
26,19 |
298,02 |
|||||||||
Grietinė |
|
15 |
0,39 |
4,50 |
0,41 |
37,20 |
|||||||||
Šviežias agurkas |
|
50 |
0,23 |
0,60 |
0,68 |
8,48 |
|||||||||
Vanduo su citrina (T) |
G-2 |
200 |
0,05 |
0,02 |
0,64 |
3,02 |
|||||||||
Iš viso: |
17,29 |
25,70 |
56,79 |
547,93 |
|||||||||||
VAKARIENĖ-14:30 val. |
|||||||||||||||
Patiekalo pavadinimas |
Rp. Nr. |
Išeiga |
Patiekalo maistinė vertė, g |
Energinė vertė, kcal |
|||||||||||
baltymai, g |
riebalai, g |
angliavandeniai, g |
|||||||||||||
Varškės apkepas (T) |
Vk-13 |
95 |
16,62 |
12,05 |
24,73 |
274,08 |
|||||||||
Grietinė |
Pd-3 |
20 |
0,80 |
2,40 |
1,26 |
29,88 |
|||||||||
Arbata b/c (T) |
G-1 |
200 |
0 |
0 |
0,004 |
0,012 |
|||||||||
Iš viso: |
17,82 |
14,85 |
40,29 |
366,87 |
|||||||||||
Iš viso (dienos davinio): |
45,08 |
59,03 |
162,70 |
1271,31 |
|||||||||||
*(T) – tausojantis
3 savaitė |
|
|
|
|
|
|
|||||||||
Ketvirtadienis PUSRYČIAI-8:30 val. |
|||||||||||||||
Patiekalo pavadinimas |
Rp. Nr. |
Išeiga |
Patiekalo maistinė vertė, g |
Energinė vertė, kcal |
|||||||||||
baltymai, g |
riebalai, g |
angliavandeniai, g |
|||||||||||||
Virti kiaušiniai (T) |
Ps-15 |
60 |
6,60 |
6,00 |
0,36 |
81,96 |
|||||||||
Žali žirneliai, pomidoras |
|
20/30 |
1,13 |
0 |
4,38 |
21,84 |
|||||||||
Ruginė duona su sviestu |
Dn-1 |
25/7 |
2,23 |
7,15 |
12,97 |
124,15 |
|||||||||
Arbata b/c (T) |
G-1 |
200 |
0 |
0 |
0,004 |
0,012 |
|||||||||
Iš viso: |
11,08 |
15,07 |
41,74 |
345,86 |
|||||||||||
PIETŪS-11:00 val. |
|||||||||||||||
Patiekalo pavadinimas |
Rp. Nr. |
Išeiga |
Patiekalo maistinė vertė, g* |
Energinė*vertė, kcal |
|||||||||||
baltymai, g |
riebalai, g |
angliavandeniai, g |
|||||||||||||
Pieniška perlinių kr. sriuba (T) |
Sr-1 |
150 |
9,37 |
13,07 |
26,73 |
239,18 |
|||||||||
Vištienos guliašas su morkomis (T) |
M-11 |
90/50 |
15,31 |
2,85 |
11,72 |
134,02 |
|||||||||
Virti ryžiai |
K-5 |
100 |
2,42 |
4,19 |
26,78 |
147,81 |
|||||||||
Šviežių kopūstų – morkų salotos |
Sl-9 |
90 |
1,02 |
8,74 |
3,94 |
98,55 |
|||||||||
Vanduo su citrina (T) |
G-2 |
200 |
0,05 |
0,02 |
0,64 |
3,02 |
|||||||||
Iš viso: |
25,75 |
24,68 |
43,03 |
474,77 |
|||||||||||
VAKARIENĖ-14:30 val. |
|||||||||||||||
Patiekalo pavadinimas |
Rp. Nr. |
Išeiga |
Patiekalo maistinė vertė, g |
Energinė vertė, kcal |
|||||||||||
baltymai, g |
riebalai, g |
angliavandeniai, g |
|||||||||||||
Lietiniai blynai |
Vk-15 |
120 |
6,48 |
4,44 |
52,20 |
212,71 |
|||||||||
Grietinės padažas |
Pd-4 |
20 |
0,44 |
5,10 |
3,42 |
43,40 |
|||||||||
Šiltas pienas (T) |
|
150 |
6,4 |
5,0 |
9,4 |
54,0 |
|||||||||
Iš viso: |
7,64 |
10,26 |
79,05 |
340,08 |
|||||||||||
Iš viso (dienos davinio): |
44,47 |
50,01 |
163,82 |
1239,71 |
|||||||||||
*(T) – tausojantis
3 savaitė |
|
|
|
|
|
|
|||||||
Penktadienis PUSRYČIAI-8:30 val. |
|||||||||||||
Patiekalo pavadinimas |
Rp. Nr. |
Išeiga |
Patiekalo maistinė vertė, g |
Energinė vertė, kcal |
|||||||||
baltymai, g |
riebalai, g |
angliavandeniai, g |
|||||||||||
Tiršta grikių kruopų košė (T) |
Ps-14 |
120 |
6,74 |
9,71 |
36,16 |
228,91 |
|||||||
Arbata b/c (T) |
G-1 |
200 |
0 |
0 |
0,004 |
0,012 |
|||||||
Sezoniniai vaisiai |
|
100 |
0,4 |
0,4 |
14,3 |
62,9 |
|||||||
Iš viso: |
16,74 |
15,71 |
52,66 |
369,22 |
|||||||||
PIETŪS-11:00 val. |
|||||||||||||
Patiekalo pavadinimas |
Rp. Nr. |
Išeiga |
Patiekalo maistinė vertė, g* |
Energinė*vertė, kcal |
|||||||||
baltymai, g |
riebalai, g |
angliavandeniai, g |
|||||||||||
Pupelių sriuba (T) |
Sr-14 |
150 |
2,90 |
6,91 |
15,98 |
128,69 |
|||||||
Ruginė duona |
|
35 |
2,56 |
0,58 |
14,93 |
75,36 |
|||||||
Žuvies kotletas su bulvių koše (T) |
Z-3 |
90/50 |
14,31 |
4,57 |
7,70 |
129,24 |
|||||||
Virti ryžiai (T) |
K-5 |
100 |
2,42 |
4,19 |
26,78 |
147,81 |
|||||||
Agurkų salotos |
Sl-6 |
70 |
1,36 |
0,59 |
3,79 |
26,58 |
|||||||
Vanduo su citrina (T) |
G-2 |
200 |
0,05 |
0,02 |
0,64 |
3,02 |
|||||||
Iš viso: |
23,60 |
16,86 |
69,82 |
510,70 |
|||||||||
VAKARIENĖ 14:30 val. |
|||||||||||||
Patiekalo pavadinimas |
Rp. Nr. |
Išeiga |
Patiekalo maistinė vertė, g |
Energinė vertė, kcal |
|||||||||
baltymai, g |
riebalai, g |
angliavandeniai, g |
|||||||||||
Pieniška grikių sriuba |
Vk-14 |
120 |
6,64 |
8,22 |
20,16 |
181,26 |
|||||||
Arbata b/c (T) |
G-1 |
200 |
0 |
0 |
0,004 |
0,012 |
|||||||
Sausainiai |
|
30 |
3,36 |
0,69 |
18,01 |
102,00 |
|||||||
Iš viso: |
8,36 |
11,94 |
45,13 |
321,58 |
|||||||||
Iš viso (dienos davinio): |
48,70 |
44,51 |
167,61 |
1251,83 |
|||||||||
*(T) – tausojantis
|
|
|
|
|
|
Vaikų ugdymo įstaigų, vaikų socialinės
globos įstaigų ir vaikų poilsio stovyklų
valgiaraščių derinimo tvarkos aprašo
2 priedas
(Valgiaraščio formos pavyzdys)
Šalčininkų Rajono,Čiužiakampio Pagrindinė Mokykla. Mokyklos g.2 Čiužiakampio k.Gerviškių sen. Šalčininkų rajono sav.
(ikimokyklinio ar bendrojo ugdymo įstaigos, vaikų socialinės globos įstaigos ar vaikų poilsio stovyklos (teikiančios apgyvendinimo paslaugas) pavadinimas, adresas)
15 DIENŲ VALGIARAŠTIS
(nurodyti dienų skaičių)
4-7
(nurodyti vaikų amžiaus grupę)
Įstaigos darbo laikas
Nuo 8:00 iki 16:00 val.